Friday, August 7, 2009

Kodokan Judo Kata ensimmäinen kansainvälinen kilpailu ja katas

Lokakuussa 2007, Kodokan Global isännöi ensimmäistä muodossa Kodokan Judo (katas) kilpailu järjestettiin Tokiossa. Tämä paperi lyhyesti Summarizer taustalla kilpailun kilpailijoita, motiivi kilpailusta, historiallisen kehityksen judo katas, ja niiden oikeus oppia, että on tärkeää judo. Kata tutkimuksen lähteistä, muun muassa yksityishenkilöt, tarkkailla kahden päivän kilpailu, haastattelut, ja tekstin Englanti ja Japani. Judo katas ovat usein sivuutettu näkökohta on judo koulutuksen, kehittämisen, mutta kiinnostunut klassikoita, joka on tärkeä osa tutkimusta judo. Säilyttäminen vanhin katas tekniikoita, judo, jujitsu, myös klassinen alkuperäinen sitä.Judo Kata ensimmäinen kokous Maailman kilpailu järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 27. ja 28. lokakuuta Tokiossa, Japanissa vuonna 2007, Kodokan, päämajassa, judo maailma. Jos 78 judo pelaajia 17 eri maasta, jotka edustavat satoja vuoden kokemus judo, osallistui kokoukseen. 39 Tiimi neljässä eri muodoissa (katas tai ennen virallisia harjoituksia) ennen täytäntöönpanolle jäsenvaltioissa asiantuntijapaneelin 20 tuomaria 13 eri maasta. Siemenet, joukkueita alueen tai yhdistyksen tai alueellisen contest voittajat kansainvälistä judo viime vuonna n Pan-Amerikan, Euroopan, Afrikan ja Aasian Judo federaatio. 8 Japanista, kahdella Kata kilpailua, koko Japanin Japanin Kaikki Judo federaation Kata judo kilpailua ennen vuotta 2007. Koska judo kilpailua, ei ole syrjintää iän ja painon mukaan. Toisin kuin judo kilpailua, judo ei ole erotettu sukupuoleen Kata.

Kuitenkin rooli mitä judo katas sekä miksi ne ovat tärkeitä?

Judo mukautusta on suhteellisen modernin teknologian monivalinta tyyli perinne yhteensovittavien Japanin teknologian jujitsu. Sen perustamisen jälkeen vuonna 1882, että Kodokan, professori Jigoro Kano, joka perusti judo-, teknologia-ja suuntiin tekniikka parantaa perinteistä jujitsu kuin urheilu-, kilpailu-, ja ne on määritelty periaatteet, nykyaikainen tapa taistelulajeissa (Brazzaville). Vaikka alun perin rakennettu auttaa opettajia yhteensä elämäntapa, jatkuva kehittäminen judo. Nykyisin useimmissa maissa, yksi suurimmista rooli kilpailua, judo, paljon enemmän kuin alkuperäinen suunniteltu, ja siksi tänään judo Judo on erilainen kuin alkuperäinen 120 vuotta sitten.

Siksi voi olla täydellinen, jotka muodostavat ensimmäisen lähde judo ja jujitsu ei ole kilpailun suojelemiseksi, mutta vanhin katas. Ehkä kaikkein puhdasta muodossa Kodokan Kata kilpailua maassa ympäri maailmaa vuosittain Japani, kaikki tietävät, kilpailu on kilpailija kansainvälisesti vaikeaa.


Puheessaan avaaminen, Yukimitsu Kano, Kodokan ja Kaikilla unionin puhemies Judo Japani ja että pojanpoika on Jigoro Kano, Judoa perustaja korostanut tarvetta tutkia kotieläintuotannon Sanda ( randori) ja Inkatha, kielioppi ja vertailla osia niiden judo. Hän toivoi, että osanottajat heidän etunsa, pitkäaikainen ja käytännön taitoja. Hän totesi myös, että kehitystä maailmassa kiinnostunut judo katas.Oikeinkirjoitus judo nykyaikaisen teknologian avulla perus (Kihon) Sandaletit ja käytännöistä sekä säännöllisesti kilpailla (shiai). Valitettavasti, kun otetaan huomioon puhdistus judo ja perinteistä, joista on usein vain vähän käytännön Daochang katas. Vaikka nykyaikainen tekniikka on riittävän turvallinen judo käytännössä tai kilpailun kautta Sanda; jujitsu perinteisen teknologian riski, ja ennen järjestelyt ovat vielä katas, eikä randori tai shiai. Tämä johtuu siitä, että perinteinen jujitsu Chicago Tribune, toteuttaa teknologia on vielä kesken judo katas puuttuvat, ellei kohtalokasta - myös teräviä käsi Slash ( "tiiviste"); rikastin; heille lepo; ensimmäinen arvosteli ensimmäisen elin; silmät muta; stomps; potkia ja risti, puukot, miekka-iskut. Tämä saattaa olla suurin judo Innovation: jujitsu muuttaa teknologian riski, jotta se voi turvallisuutta, vapautta taiteellisen kilpailukyvyn yksi kuolema, käytännössä, koulutuksessa ja oikeus, judo on yksi tilastoissa maailman turvallisuudelle yhteyttä urheiluun.Jotta voittaa neljä päävaihtoehtoa Kodokan katas; NagE ei Kata (heitto muotoja), Katame ei Kata (taistelevat muotoja), Kime no Kata (muodot päätös), ja Ju no Kata ( joustavuuden muotoja).NagE ei Kata usein näkyy jokaisen kilpailun, koska se sisältää ydin moderni judo, heittää kaikki muodot tekniikkaa. Koskevan judo koska ensimmäisen asteen (Dan) Black Belt olisi osoitettava enemmän ja enemmän taitoa ja perusteellisesti tämän elokuvan, vuonna 1884. Kano on johtava lääkäri Kristuksen Tenshin virtauksen ja jujitsu, antaa teknistä valikoima on Kodokan Judo.

NagE ei Kata oli myöhemmin muutettu ja laajennettu, lähinnä lisäämällä nopeasti, tarjoaa nopean toiminnan käyttää nykyaikaisia vaatteita judo kevyt (judogi), pikemminkin kuin perinteiset, alkuun raskaita panssaroituja soturit on raskas liikkuvuutta. Tech Hakkerointi (ukulele, "palkitaan") lakko, omistajat ja shoves jatkuvasti muutoksia, sopeutumaan hyökkäys ennen puolustukseen. Defender (Tori, "vastaanottaja", "vastaan") täyttää sen sijaan, hip, jalat, uhrauksia, uhrauksia tilaisuuteen. 15 teknologioiden, että ne toistuvat yhteensä 30 alkaen oikealle ja vasemmalle koko (ja 30 laski epäsointu ukulele).

Japani joukkue ei ole voittajia Kodokan NagE Kata Kata Taikai vuonna kansallisten kilpailuviranomaisten vuosittain ennen vuotta 2007. Japani koko maassa, on voittanut useita alueellisia kilpailuja, jotka suorittavat neljä eri katas.Kime no Kata (muodot päätös) on taistelunhaluinen Kata vuodesta 1888. Early Meiji ajan (1868-1912) on vahvistettu, se alkoi kahdeksan aseettomia ja aseellisia hyökkäyksiä sijoitukseen olohuone (seiza) sekä hyökkäykset ovat käyttää 12 järjestöjen Fists, puiset veitsi ja puutuotteet miekka (Bokken). Judo Jujitsu alkuperäinen on selvästi tämän elokuvan, mukaan lukien lakko Torricelli, lukko, kuristaa, lyödä ja kaikki hyökkääjät.


Katame ei Kata (lomakkeista Kamppi) koottu 1884 puoliväliin-1887 ja suurelta osin vaikutusta uuden kaupan Tenshin jujitsu teille. Se voi olla hyvin vaikeaa, että maallikko, kuten radan toimintaa käsitellä kaikilla tasoilla: Torricelli nastainen että lukitus, kuristin, kiinteä suprine ukulele, ja sitten kokeilla erilaisia exit.


Ju no Kata 1887 kehittämistä varten, tasapainoa ja joustavuutta, noviisi naisten judo. Joskus tämä on samanlainen kuin vastaavat kunto, kuten pelaajien kauniin ja vapaa-heittää tai pudota, eikä hyökkäävä ja puolustava sarjassa. Vielä tänäänkin, naiset eivät ole inkatha Thọ asianmukainen, mutta miesten judo korkea ja on todistettava se. Kolme ryhmää 10 miestä, mukaan lukien Yhdysvallat, ja lopuksi kolmannen Espanjan joukkue.

Riippumatta siitä, Kata, kyky kilpailla tällä tasolla ei ole helppoa. NagE ei Kata voittaa Japanissa vuonna 2007 Kodokan Kata kilpailla Japanin kanssa kahden tunnin käytännössä päivää ennen poliisin kuntosalilla niiden kilpailua. Lisäksi johtajat ovat yleensä vaikea löytää inkatha; Rommelmann Haike Mr. Jeff and Mr Giunta, Pam Rock unionin kehittynyt judo kilpailijoita, Yhdysvallat vain joskus valtava no-Kata kilpailua, ja esitteli vuoksi heidän on vaikea etsiä Kata ohjeet: monen vuoden ajan ne ovat tapa harjoitella ajo tuolloin hänen Mentor, Tony maksamatta (numero) Toledo, Ohio. Kuten edellisessä pelit Japanissa, Japanin poliisi on hyvin voimakas osoittavat, poliisi, erityisesti Tokion Metropolitan poliisilaitos, on vahva Judo Kata koulutus ja menettelyjä.

Lopuksi, Japani pyyhkäisi sekä ensimmäisessä että toisessa kaikissa neljässä toimintaa, ja Espanja oli kolmas, kaikki neljä toimintoja; Italia joukkueet ovat korkeat. REACH-sihteerin palkinnon.

Näyttää olevan vähän keskustelua, vaikka kaikki Japanin pyyhkäisi kahdeksan kärkisijoilla, että kilpailu on erittäin korkea, japani, erittäin kilpailukykyinen, Italiassa ja Espanjassa on tullut kilpailua Euroopan Kata. Tietenkään ei keskustella siitä, kuinka paljon niihin liittyvien ohjeiden inkatha Japanissa, Euroopassa ja muualla maailmassa, mutta suuri määrä ulkomaalaisia pelaajia vannonut vaikea opiskella, tehdä työtä parempia voittoja. Kun määrä kilpailijoita kehua hallituksen sanoa, että tämä on paras järjestö kansoja, he osallistuivat kokoukseen. Tutkimus joitakin ulkomaalaisia pelaajia Kodokan Kodokan tai seminaarit, joissa valmistellaan työskennellä ulkomailla, ja kaksi Lao joukkue oppia muutama päivää ennen tapahtumaa, ja on ollut huomattavaa edistystä ja koulutusta.


Eräässä haastattelussa kilpailun jälkeen, no-Kata ja NagE Takahashi shouguang ryhmä kuvataan, miten ne Fumikazu Wirajuda keskittyä kilpailukykyä heidän uransa alkuvaiheessa vuonna judo, mutta sitä mieltä, että avain on ymmärtäminen on edelleen kehittää niiden katas, sekä kattava ja judo kilpailijat. Poliisien Länsi kaupungin Nagano, Honshu, he alkoivat käytäntö Kata syksyllä 2006, ja viettänyt muutaman tunnin päivässä, oppiminen NagE ei Kata. Ne esittää lopun käytännössä huomioon kolme tulokset kilpailua koko Japanin toiseksi ensimmäinen maailmanlaajuinen kilpailukyky tämän.

Naoki Murata Kodokan Museum, pääsihteeri sekä seitsemänneksi ja judo, hän sanoi, että lopullinen ratkaisu, vaikka katas "urheilun tavoitteet ja torjua taidot pääasiassa johtuu monista judo katas käyttöön tutkimusta kulttuurin alkuperä jujitsu. Eräässä haastattelussa myöhemmin, hän sanoi, että tavoitteena on korostaa kilpailun katas roolia, judo. Randori on liian paljon painotetaan koulutusta judo, hän sanoi, että kilpailu on palata takaisin Kodokan Kata koulutus, oikea paikka on tärkeitä. Valitettavasti, koska on tarpeen laatia varten judo tapahtumat tulevassa Peking 2008 olympialaiset, tarve Katariina Judo Kaikki Japani kilpailua, vuonna 2008 ei yksikään Kodokan National toiminnassa, suunniteltu vuonna 2008, mutta luultavasti 2009年.Mikä on kommentoida huhuja, että Japani voi yrittää hyväksyä judo katas tapahtumien kuten olympialaisten, ehkä Tokion tarjouksen järjestää olympialaiset kesällä 2016, Mr Murata viittaa siihen, että tämä suuntaus on vähennettävä olympiakisojen judo tapauksessa, ei lisätä, koska osallisuuden naisten ongelma kaksinkertaisen judo. Hän myös mainitsi menestys, kun Pan-Amerikan ja Euroopan Judo unionin Kata kilpailua ja sanoi, Kodokan Judo toivon, että unionin johtajat muilla alueilla, Aasiassa, Afrikassa ja Aasiassa valtamerten Judo Federation, on johtavan aseman edut hankkia lisärahoitusta katas opas ja kilpailukykyinen. Tukee edelleen Kodokan, hän sanoi, ehkä halua edistää maailmanlaajuisen teknologian Kata ohjeita.

Tätä varten sarja Kata seminaari tuomareiden ja osallistuu kansainväliseen kilpailuun, siitä Kodokan, johtava opettaja, Toshirō Daigo, on kuuluisa maailmaa ja yksi vain 17 judo 10, mikä on korkein taso judo. Hän tarjoaa tietoa yksityiskohdista katas historian ja periaatteiden välein liikkua ja yrittää parantaa heidän kokonaiskapasiteettia.

Kautta säilyttäminen ja näytössä jujitsu tekniikoita ja käytännön soveltamista judo, katas käytäntöjä ja toimintoja, kuten Kodokan Judo Kata Tapahtuman ensimmäinen kansainvälinen tarjota otetaan huomioon Tämä perintö, nykyaikaisen, maailmanlaajuisen Kamppailulajeissa.

Viitteet

Kano, tutkimuslaitoksia (1986). Kodokan Judo. Tokyo: Kodansha.Kodokan. Kodokan Judo Kata Series. Tokyo: Kodokan viime vuonna. Kodokan ilmoitti hiljattain useita pieniä käyttöön kirjoja per elokuva, mutta vain Japanissa. Näytä http://www.hint.co.jp/cgi-bin/kshop/kshop_j.pl/page=book_fr_j.html

Pieni laakso, Etelä Otaki, MT (1971). Judo ei Kata: Zen. (Judo Kata: valmistunut.) Tokyo: Fumaido.

Mifune, valaistus (2004). Canon on Judo: klassista oppia periaatteita ja tekniikoita. Tokyo: Kodansha International.

Takizawa, tonnia, ja Drägeriin, 4 (1983). Judo teknisen tietämyksen perusteella: opas ei Kata Kodokan randori. Tokio: Tuttle.

Shinagawa Judo Association (1984). Miro, koulutus, oshieru: Irasu judo ei ole suuri (ks. oppimisen opettaa: Judo havainnollistaa IFP). Tokyo: Perustuotteet Judo Association.

Lähde viitteessä: Justin, Lance. "Kilpailun ensimmäinen kansainvälinen Kata Kodokan Judoa ja katas. (Raportti)." Martial Arts Magazine Aasia 17 / 1 (Spring 2008): 68 (10). Akateeminen OneFile. Gale. Broward County Library. 7. elokuuta 2009
.


United States Judo Association - USJAOnline Fitness Logo


(Web-Page) http://judo.member2008.googlepages.com/

(Album / Profile) hhref="http://www.facebook.com/album.php?aid=10023&id=1661531726&l=792eaa11b1">http://www.facebook.com/album.php?aid=10023&id=1661531726&l=792eaa11b1


Shop the Official Coca-Cola Store!


href="mailto:leonard.wilson2008@hotmail.com">leonard.wilson2008@hotmail.com

No comments: