Friday, August 7, 2009

Kodokan Judo Kata prima competiţie internaţională şi katas

În octombrie 2007, Global Kodokan a gazduit prima forma de Kodokan Judo (katas) concurs a avut loc la Tokyo. Acest document scurt rezumă fundal de competiţie, concurenţii, motivul de concurenţă, istoric de dezvoltare a judo katas, precum şi dreptul lor de a învăţa de importanţa jiu-jitsu. Kata cercetare surse, inclusiv persoanele fizice, pentru a observa două zile de concurs, interviuri, precum şi textul în limba engleză şi japoneză. Judo katas de multe ori ignorate, ca un aspect de judo de instruire, de dezvoltare, dar interesat de clasice, o parte importantă a cercetării de judo. De conservare din cele mai vechi katas tehnici, judo, jujitsu, inclusiv clasic original el.Judo Kata Prima reuniune a avut loc în lume concurs sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 octombrie, la Tokyo, Japonia în 2007, Kodokan, sediul de la jiu-jitsu lume. În cazul în care, judo 78 jucatori de la 17 de ţări diferite, care reprezintă de sute de ani de experienta in judo, la care au participat la reuniune. 39 echipe în patru forme diferite (katas, formal sau înainte de exerciţii) înainte de punerea în aplicare în statele grup de experţi cu 20 de judecători de la 13 de ţări diferite. Seminte de la echipele din regiune, sau a asociaţiei, sau regionale, castigatorii concursului internaţional judo, în anul care a trecut de Pan American, Europa, Africa şi Asia Judo Federation. 8 din Japonia, două în fiecare Kata concurenţei, de peste tot în Japonia Japonia Toate Judo Federaţia Kata judo concurs înainte de 2007. Ca o judo concurenţei, nu există nici o discriminare de vârstă şi de greutate. Spre deosebire de judo concurenţă, judo nu este separat de sex-Kata.

Cu toate acestea, rolul de ce să fac în judo katas, precum şi de ce sunt importante?

Judo este o adaptare relativ modernă tehnologie de la mai multe alegere stil tradiţie de coordonare a Japoniei tehnologice jujitsu. Încă de la înfiinţarea în 1882 a Kodokan, profesorul Jigoro Kano, fondatorul judo, tehnologie, precum şi direcţiile de tehnologie pentru a spori tradiţionale jujitsu ca un sport, de concurenţă, şi este definită de principii, moderne fel de arte martiale (Brazzaville). Deşi iniţial construit pentru a ajuta profesorii într-un total modul de viata, a continuat dezvoltarea de judo. Astăzi, în cele mai multe ţări, unul dintre cel mai mare rol în concurenţă, judo, mult mai mult decât originale avute în vedere şi, prin urmare, de azi judo Judo este diferită de original, 120 de ani în urmă.

Prin urmare, se poate completa, care formează prima sursă de judo şi jujitsu nu este de a proteja concurenţa, dar în cele mai vechi katas. Poate că cea mai pură formă de Kodokan Kata concurenţei în ţări din întreaga lume în fiecare an, în Japonia, toată lumea ştie, concurenţa este un competitor internaţional dificil.


În discursul său de deschidere, Yukimitsu Kano, Kodokan şi Preşedintele Uniunii Toate Judo Japonia, şi că nepotul de Jigoro Kano, fondatorul Judo accentuat necesitatea de a studia în creştere Sanda ( randori) şi Inkatha, gramatica şi compara elemente ale lor judo. El a dorit pentru participanţi, în interesul lor, pe termen lung şi de abilităţi practice. De asemenea, el a indicat că dezvoltarea celei de-a interesat în lume judo katas.Ortografia judo prin intermediul tehnologiei moderne de bază (kihon) Sanda şi practică, şi în competiţie cu regularitate (shiai). Din păcate, având în vedere de purificare judo şi tradiţionale, de cele mai multe ori, au puţină practică Daochang katas. Deşi tehnologia modernă este în siguranţă suficient de judo sau practică concurenţa prin Sanda; jujitsu tehnologia traditionala de risc, şi înainte de aranjamente sunt încă katas,, şi nu prin intermediul randori sau shiai. Aceasta se datorează faptului că tradiţionale jujitsu Chicago Tribune, pentru punerea în aplicare a tehnologiei este încă în judo katas lipsesc, dacă nu chiar fatale - inclusiv Sharp parte slash ( "sigiliu"); sufoca; le repaus; prima criticat primul organism; ochii namol; stomps; da, şi cluburi, cuţite, sabia atacuri. Acest lucru poate fi cea mai mare judo Inovare: jujitsu modifica tehnologia de risc care să îi permită să siguranţă, libertatea de a competitivităţii artistice de un deces, în practică, de educaţie şi de dreptul, judo este una dintre cele statistici cu privire la securitatea mondială de contact sport.Pentru a câştiga, patru mari opţiuni Kodokan katas; Nage nu Kata (aruncare forme), Katame nu Kata (forme de luptă), Kime no Kata (forme de decizie), şi nu ju Kata ( forme de flexibilitate).Nage nu Kata afişate de multe ori în fiecare din competiţie, pentru că reprezintă nucleul moderne judo, a aruncat toate formele de tehnologie. Pe această temă de judo de la gradul întâi (Dan) centura neagră trebuie să demonstreze mai mult şi mai mult, cu abilitate şi adâncime în acest film, a fost întocmit în 1884. Kano este un înalt medicul de Hristos Tenshin flux şi jujitsu, prevede tehnice repertoriul Kodokan Judo.

Kata Nage nu a fost ulterior modificate şi extinse, în principal, prin creşterea rapidă, oferind rapid de acţiune a purta haine moderne judo usoare (judogi), mai degrabă decât tradiţionale, top blindate grele luptători de greoaie din punct de vedere circulaţie. Tech Hacking (uke, "recompense") de a intra în grevă, proprietari, şi shoves, continuă schimbare, pentru a se adapta la atac, înainte de apărare. Defender (Tori, "beneficiarul", "a primi") pentru a satisface, pe de altă parte, şold, picioare, sacrificiu, sacrificiul pentru ocazia. 15 tehnologii care au repetat-un total de 30 de la dreapta şi stânga ansamblu (şi 30 a scăzut de discordie uke).

Japoneză echipei, în absenţa unor câştigătorii Kodokan Nage Kata Kata Taikai în naţională de concurenţă în fiecare an, înainte de 2007. Japonia din toate colturile tarii, a castigat o serie de concursuri regionale, care îndeplineşte patru katas diferite.Kime no Kata (forme de decizie) este o combativă Kata din anul 1888. Early Meiji perioada corespunzătoare (1868-1912), au fost stabilite, aceasta a început cu opt fără arme de apărare şi atacuri armate de la poziţia de şedinţe (seiza), precum şi de atacurile sunt de a utiliza cele 12 organizaţii, pumnii, un cuţit de lemn şi sabie de lemn (bokken). Judo Jujitsu original este în mod clar, în acest film, inclusiv utilizarea de greve Torricelli, de blocare, se sufoca, şi bate toate atacatorilor.


Katame nu Kata (luptă forme) compilate de la 1884 la mijlocul anului 1887 şi într-o mare măsură de impactul noilor magazin Tenshin jujitsu tine. Ea poate fi foarte greu pentru un nespecialist, ca piesa de acţiune pentru a se ocupa de toate nivelurile: Torricelli că PIN de blocare, se sufoca, un fix suprine uke, iar apoi încercaţi să o varietate de ieşire.


Ju nu Kata în 1887 pentru dezvoltarea, echilibru şi flexibilitate, novice femeilor judo. Uneori, acest lucru este similar cu care se potrivesc cu sala de fitness, ca jucatorii de frumos si liber-arunca sau drop, mai degrabă decât ofensive şi defensive serie. Chiar şi astăzi, femeile nu sunt inkatha Thợ caz, dar oamenii de judo de mare şi trebuie să dovedească prin. Trei grupuri de 10 de bărbaţi, inclusiv din Statele Unite şi, în fine, cea de-a treia echipa spaniolă.

Indiferent de Kata, abilitatea de a concura la acest nivel nu este uşor. Kata Nage nu pentru a câştiga în Japonia în 2007 Kodokan Kata concura cu Japonia în decurs de două ore de practică, cu o zi înainte de poliţie, în sala de sport a lor în domeniul concurenţei. În plus, directorii sunt, de obicei, greu de găsit inkatha; Rommelmann Haike Dl Jeff si dl Giunta, Pam Rock Uniunii avansat judo concurenţi, Statele Unite nu numai uneori imens-Kata concurenţei, şi a introdus, este greu pentru ei pentru a cauta Kata instrucţiuni: Pentru mulţi ani sunt un mod de a practica de conducere în momentul sa Mentor, domnul Tony restante (număr) din Toledo, Ohio. Ca şi în jocurile precedente din Japonia, Japonia de poliţie au un show foarte puternic, de poliţie, în special de la Tokyo Metropolitan Departamentului de Poliţie, are un puternic Judo Kata de formare şi de proceduri.

În cele din urmă, Japonia swept ambele primul şi al doilea în toate cele patru activităţi, Spania şi a fost în al treilea rând, toate cele patru operaţii; italiană echipe sunt la mare. La îndemâna-secretarul de atribuire.

Pare a fi puţin dezbatere, chiar dacă toate din Japonia swept opt pozitii de top, competiţia este foarte mare în Japonia, foarte competitiv, Italia şi Spania a devenit un concurs din Europa Kata. Desigur, nici o discuţie, în măsura în instrucţiunile legate de inkatha în Japonia, Europa şi în alte părţi ale lumii, dar un număr mare de jucători străini jurat dificil de studiu, nu un loc de muncă de mai bine de profit. După numărul de concurenţi laudă a Guvernului, să spunem că aceasta este cea mai bună organizare popoare, au asistat la reuniune. Cercetare unii jucători străini în Kodokan Kodokan sau seminarii de pregătire pentru muncă în străinătate; două Lao echipă, pentru a afla de câteva zile în ajunul evenimentului, şi s-au înregistrat progrese remarcabile cu cu formarea lor.


Într-un interviu de la concurenţă, nu-şi Kata Nage Takahashi shouguang grup descris modul în care acestea Fumikazu Wirajuda pentru a se concentra asupra competitivităţii lor de la începutul carierei, în judo, dar cred că-cheie pentru înţelegere este dezvoltarea ulterioară a lor katas, precum şi cuprinzătoare şi judo concurenţi. Poliţia de la vest de oraşul Nagano, Honshu, au început practica de a Kata în toamna anului 2006, şi şi-a petrecut câteva ore pe zi, de învăţare Nage nu Kata. Au pus un scop de a practica primele trei rezultate de concurenţă în toată Japonia, în al doilea rând, pentru prima dată în acest competitivităţii globale.

Naoki Murata Kodokan Muzeul, secretarul general, precum şi de-a şaptea şi la judo, a spus el, în soluţia finală, cu toate că katas "scopul de sport şi de combatere a abilităţilor în principal ca urmare a unui număr de judo katas introduce cercetare cultura de origine a jujitsu. Într-un interviu mai târziu, el a spus, obiectivul este de a evidenţia concurenţă katas "rol, judo. Randori este prea mult accentul pe formarea în judo, mi-a spus că este de concurenţă, pentru a reveni la Kodokan Kata formare, locul potrivit este important. Din păcate, datorită necesităţii de a se pregăti pentru judo evenimente viitoare la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, nevoia de Judo Kata Toate Japonia concurenţă, în 2008, nici unul dintre Kodokan National în funcţionare, planificată în 2008, dar, probabil, 2009年.Care este comentariu pe zvonuri că Japonia poate încerca să accepte judo katas evenimente ca Jocurile Olimpice, probabil, la Tokyo ofertei de a găzdui Jocurile Olimpice de vară din 2016, dl Murata indică faptul că această tendinţă a fost redus de la Jocurile Olimpice de judo eveniment, nu crească, pentru că includerea femeilor în problema dublei judo. De asemenea, el a menţionat succesul de la Pan-americani şi europeni Judo Uniunii "Kata concurenţei, şi a spus, Kodokan Judo speranţa că liderii Uniunii, în alte regiuni, Asia, Africa şi Asia Judo Federaţia oceanelor, va avea rol de lider în promovarea beneficiilor suplimentare, de a ridica katas ghid şi competitive. Sprijini eforturile de Kodokan, a spus el, ar trebui să contribuie la promovarea la nivel mondial tehnologie-Kata instrucţiuni.

În acest scop, o serie de Kata seminar pentru judecători şi participă la concurenţa internaţională, de la Kodokan, Principal Sef de lucrari, Toshiro Daigo, este renumit în lume şi unul de numai 17 judo 10, cel mai înalt nivel de judo. El oferă o perspectivă asupra detaliilor katas' de istorie şi de principiile de fiecare mişcare şi să încerce să îmbunătăţească capacitatea lor globală.

Prin păstrarea şi afişare a jujitsu şi tehnicile de aplicare a practică judo, katas de practici şi de activităţi, cum ar fi Kodokan Judo Kata Evenimentul prima internaţionale oferă o vedere de la Acest patrimoniu, moderne, la nivel global arte marţiale.

Referinte

Kano, institute de cercetare (1986). Kodokan Judo. Tokyo: Kodansha.KODOKAN. Kodokan Judo Kata Series. Tokyo: Kodokan, în anul care a trecut. Kodokan anuntat recent o serie de mici, să introducă pe cărţile de film, dar numai în Japonia. Vezi http://www.hint.co.jp/cgi-bin/kshop/kshop_j.pl/page=book_fr_j.html

Valea Mică, la sud Otaki, MT (1971). Judo nu Kata: Zen. (Judo Kata: finalizat.) Tokyo: Fumaido.

Mifune, iluminat (2004). Canon de Judo: clasic doctrina a principiilor si tehnici. Tokyo: Kodansha International.

Takizawa, MT, şi Draeger, 4 (1983). Judo cunoştinţe tehnice: un ghid pentru a nu-Kata Kodokan randori. Tokyo: Tuttle.

Shinagawa Judo Association (1984). Miro, educaţie, oshieru: Irasu judo nu este mare (a se vedea, de învăţare pentru a preda: Judo ilustra IFP). Tokyo: mărfuri Judo Association.

Sursa de citare: Justin, Lance. "Concursul internaţional prima Kata Kodokan Judo şi katas. (Raportul)." Arte martiale Revista Asia 17 / 1 (Spring 2008): 68 (10). Academic OneFile. Gale. Broward County Library. 7 august 2009
.


United States Judo Association - USJAOnline Fitness Logo


(Web-Page) http://judo.member2008.googlepages.com/

(Album / Profile) hhref="http://www.facebook.com/album.php?aid=10023&id=1661531726&l=792eaa11b1">http://www.facebook.com/album.php?aid=10023&id=1661531726&l=792eaa11b1


Shop the Official Coca-Cola Store!


href="mailto:leonard.wilson2008@hotmail.com">leonard.wilson2008@hotmail.com

No comments: